INGREDIËNTEN
- 1 mango
- 1 avocado
- 1 blik kidney bonen
- 1 blik maïs
- 1 paprika
- 1 rode ui
- 1 zakje rucola
- Handjevol kleine tomaatjes
- Koriander naar smaak
- Knoflookolie
- ½ limoen
ACCESSOIRES

Mexicaanse salade met knoflookolie
Menugang: | BIJGERECHT |
Type gerecht: | SALADES |
Aantal personen: | 2 |
Bereidingstijd: | 20 |
Simpele salade met de smaken van de Mexicaanse keuken. Lekker bij nachos, wraps of gewoon zo, als lunch!
Bereidingswijze
- Snijd de mango en de paprika in blokjes, de avocado ik plakjes, de ui in halve ringen en halveer de tomaatjes.
- Laat de bonen en maïs uitlekken en meng alle ingrediënten door elkaar, voeg hier ook de rucola en de kruiden aan toe.
- Voeg een scheut knoflookolie toe en knijp ½ limoen uit. Meng alles goed door elkaar. Eet smakelijk!
TIP Knoflookolie is ook makkelijk voor het maken van guacamole of door pastasauzen.