INGREDIËNTEN
- 8 merguez worstjes
- 1 witte ui, gesnipperd
- Scheutje La Villette Merlot
- 2 tl Moroccon Rub kruidenmix
- 4 el Betis Bakolijfolie
- 500 gram rijst
- 1 blik San Marzano tomaten
- Snufje zout
- Blaadjes koriander of peterselie
ACCESSOIRES
Makkelijke merguezschotel
Menugang: | HOOFDGERECHT |
Type gerecht: | VLEESGERECHT |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingstijd: | 30 |
Geen zin om uren in te keuken te staan? Met dit recept tover je in een handomdraai een complete maaltijd op tafel.
Bereidingswijze
- Fruit wat gesnipperde uit (en eventueel knoflook) in een pan met Betis Bakolijfolie
- Breng op smaak met de Moroccan Rub kruidenmix
- Voeg een scheutje La Villette Merlot toe
- Een blikje San Marzano tomaten erbij, goed doorroeren en even laten bakken
- Kook de rijst in een pan met gezouten water
- Bak de merguez worstjes
- Garneer met wat blaadjes koriander of peterselie