INGREDIËNTEN
- 400 gram aardbeien in plakjes
- 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 4 eetlepels vijgen dadel azijn
- Eventueel ijs of slagroom
ACCESSOIRES

Aardbeien taartje met vijgen dadel azijn
Menugang: | NAGERECHT |
Type gerecht: | ZOET |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingstijd: | 30 |
Heerlijk simpel nagerecht voor warme zomer avonden!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 220 graden
- Prik in elk plakje bladerdeeg met je vork een paar gaatjes.
- Beleg het bladerdeeg met plakjes aardbeien (laat de randen vrij).
- Bak de taartjes 20 – 25 minuten tot dat het bladerdeeg goud bruin is en draai eventueel de bakplaat 180 graden na 15 minuten.
- Als de taartjes klaar zijn besprenkel ze met vijgen-dadel azijn en serveer direct.