LAMSFOND - POT 240 ML
Inhoud: 240 ml
Vraag je je af wat het geheim is van een heerlijke saus zoals op restaurant? Het antwoord is een goede fond. Het is immers de basis van elke lekkere saus. Met behulp van deze fond maak je de lekkerste portosaus! Nodig: 1 potje Belfond (wild, rund of lam, naargelang het gerecht) 1 fijngesnipperde ui 150 ml rode porto 1 klontje boter Peper, zout & suiker BEREIDING 1. Fruit de gesnipperde ui in een klont je boter. 2. Voeg de porto toe en laat voor 1/3e deel inkoken. 3. Voeg het potje fond van Belfond toe. 4. Breng op smaak met peper, zout en eventueel wat suiker. 5. De saus eventueel verder indikken met maïzena tot de gewenste dikte. 6. Roer een klein klontje koude boter onder de saus.
Artikelnummer: 9677
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.