BRUINE GEVOGELTEFOND - POT 240 ML

€ 4.95

BRUINE GEVOGELTEFOND - POT 240 ML

Inhoud: 240 ml


Vraag je je af wat het geheim is van een heerlijke saus zoals op restaurant? Het antwoord is een goede fond. Het is immers de basis van elke lekkere saus. Met deze fond maak je de lekkerste pepersaus! Nodig: 1 potje Belfond (rund of gevogelte naargelang het gerecht) 2 eetlepels whisky of cognac 2 eetlepels peperbolletjes150ml room Peper & zout BEREIDING 1. Braad het vlees aan in de pan. 2. Neem het eruit en hou warm. 3. Blus het aanbaksel met de fond, laat 1/3 inkoken samen met de whisky of cognac. 4. Voeg de peperbolletjes toe. 5. Voeg de room toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. 6. Breng de saus verder op smaak met peper & zout.


Artikelnummer: 9680