Romige Ibérico paté met extra vergine olijfolie. Vol en intens.
Inhoud: 120 gram
Deze Spaanse paté van La Chinata, gemaakt van het Iberico varken en een beetje extra vergine olijfolie is vol en intens van smaak. Heerlijk romig met een lange nasmaak en een klein beetje pit. Lekker op toast maar ook zeker de moeite waard om te proberen bij rijst, pasta of vleesgerechten.
Wij zetten de paté altijd eerst heel even in de koelkast voordat wij hem serveren, iets gekoeld komen de smaken namelijk het beste tot hun recht. Je kunt hem combineren op een lekker broodplankje met wat mooie kazen, onze Engelse tomatenchutney en onze Spaanse zoete paprika marmelade.
Artikelnummer: GHLCF147
Varkenslever, varkensvet, mager Iberico varkensvlees (22%), Iberico varken bouillon (16%), extra vergine olijfolie (1%), Sherry wijn, zout, gedroogd ei, plantaardige vezels, caseïnaat, vetvrij melkpoeder, kruiden, suiker, bloem, emulgatoren (E450i, E451ii E452i), conserveringsmiddelen (E200, E262ii), antioxidanten (E301,E331i, E325).