Prachtige truffelcrème met parmezaanse kaas en 3% bianchetto.
Inhoud: 80 gram
Dankzij Giuliano Martinelli, een Italiaan die zijn financiële zekerheid opgaf en zijn passie voor truffels letterlijk achterna ging, hebben wij deze prachtige truffelcrème met parmezaanse kaas en 3% bianchetto in ons assortiment. De bianchetto is een truffel die in maart op zijn best is en wordt daarom ook wel de maarttruffel genoemd. Hij is wat kleiner van formaat maar ruikt en smaakt net zo intens.
Gebruik
Om de meeste smaak uit dit product te halen, warm je 40 tot 45 gram truffelcrème per persoon één minuut op in een pannetje. Voeg hier wat kookvocht van de pasta aan toe en tover je pasta om tot een truffeltraktatie. Je kunt de saus ook gebruiken als dip bij crostini en als vulling voor kleine hapjes, voor- en hoofdgerechten, door omeletjes en als basis voor alle truffelgerechten. Probeer de romige truffelsaus ook eens door de gnocchi of risotto, of vul zelfgemaakte raviolo met deze truffelcream.
Artikelnummer: 131305