Deze tortas zijn makkelijk en super lekker. Ook leuk om te serveren naast een borrelplank of als bijgerechtje op een BBQ.
Bereidingswijze
Blancheer de gedopte tuinbonen in gezouten water.
Laat ze uitlekken en dubbeldop ze: haal de daadwerkelijke boontjes uit het hun groene velletje en verzamel de boontjes in een kom.
Meng de tuinbonen met de bosui en olijfolie en breng op smaak met peper.
Decoreer de tortas met de gemarineerde tuinbonen.
Snijd de appel Julienne en voeg hier het citroensap aan toe
Verbrokkel de geitenkaas erover, dan de julienne van appel met het citroensap en tot slot de honing.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.