Een heerlijk simpele salade waarmee je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel zet.
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen.
Snijd de zongedroogde tomaten en cherry tomaatjes en rasp de parmezaanse kaas.
Bak de pijnboompitjes in een koekenpan zonder olie.
Meng de gesneden (zongedroogde) tomaten, kappertjes en parmezaanse kaas met de pasta.
Meng als laatste ook de pesto, rucola en pijnboompitjes door het geheel.
Voeg een goede scheut olijfolie toe en schep om.
Serveer met een lekker vers stokbrood of ciabatta en smullen maar.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.