60 ml Neolea extra vergine olijfolie, plus extra om in te smeren
1/4 hokkaido pompoen
tijm
150 gram champignons
80 gram cherry tomaten
rucola
Biagi pesto Ricotta e Noci
Tarte flambée met pompoen en walnoot-ricotta pesto
Menugang:
Hoofdgerecht
Type gerecht:
Vegetarisch
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
70 minuten
Recept van Neolea en Niklas van @thelifemotions.
Bereidingswijze
Begin met het deeg. Meng in een kommetje het water, de gist en de suiker. Zet een paar minuten opzij of tot het schuimig is.
Meng bloem en zout in een grote kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg het gistmengsel en wat van de olijfolie toe. Kneed alles met je handen tot het goed met elkaar gemengd is.
Bestrijk een kom licht met olie. Keer het deeg op een licht met bloem bestoven oppervlak en kneed gedurende 10 minuten of tot het glad en elastisch is. Doe het deeg in de kom en bestrijk het met olie. Dek af en laat op een warme, tochtvrije plaats minimaal 30 minuten rijzen of tot het deeg verdubbeld is in omvang.
Bestuif het werkvlak met bloem. Kneed het deeg en vorm er een cirkel van, voeg de pesto en toppings toe en bak af.
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.