INGREDIËNTEN
- 250 gram rauwe walnoten
- 1/3 cup pure maple syrup
- 1/2 tl kaneel
- 1/2 tl gerookt zeezout
- Zak rauwe spinazie
- Zak rucola
- Granaatappel pitjes uit 1 granaatappel
- 100 gram gedroogde cranberries
- 110 gram zachte geitenkaas
- Lucca olijfolie
- Balsamico met vijgen
ACCESSOIRES

Spinazie salade met walnoten en balsamico
Menugang: | SALADES |
Type gerecht: | VEGETARISCH |
Aantal personen: | 6 |
Bereidingstijd: | 35 |
Ideaal om snel een heerlijke lunch op tafel te kunnen zetten.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Meng de walnoten met maple syrup, kaneel en gerookt zeezout.
- Leg de noten op een bakpapier en rooster ze 15 tot 20 minuten in de oven. Laat daarna afkoelen.
- Meng de ruccola met spinazie (of met een andere sla soort) en met olijfolie en leg op een mooie schaal.
- Strooi daarover de walnoten, granaatappelpitjes, cranberries en geitenkaas.
- Maak af met de balsamico met vijgen.