Snijd de ui, wortel, bleekselderij, courgette en knoflook fijn en bak deze ongeveer 10 minuutjes op zacht vuur in de olijfolie. De laatste twee minuten doe je de gesneden courgette en de eventuele venkel erbij.
Roer de eetlepel groene pesto door het groentenmengsel.
Voeg daarna de San Marzano tomaten, bonen en de bouillon toe en laat het geheel een klein half uurtje pruttelen. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Serveer de soep in een grote kom met parmezaan erover en een grof geneden stuk brood ernaast, buon appetito!
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.