Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstuk bruin van buiten en rosé van binnen en snijd de biefstuk in plakjes.
Bak de pancetta in het resterende bakvet zachtjes uit.
Snijd de sjalotjes en de tijm fijn en bak 2 minuten mee.
Voeg de port toe en kook alles 2 minuten.
Voeg de mascarpone toe en breng dit aan de kook, voeg nog wat zout en peper toe.
Kook intussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en doe de pasta terug in de pan.
Schep de saus en plakjes kogelbiefstuk door de pasta. Verdeel het gerecht over 4 warme borden en serveer de kaas apart erbij.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.