INGREDIËNTEN
- 4 kipfilets, gehalveerd
- 30 gram boter
- 2 gesnipperde sjalotten
- 2 el Stonewall Kitchen Caramelized Onion Mustard
- 250 ml kookroom
- 2,5 el verse dragon, gesneden
- Zout
- Peper
ACCESSOIRES
Mosterd-dragon kip
Menugang: | HOOFDGERECHT |
Type gerecht: | VLEESGERECHT |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingstijd: | 25 |
Hoe maak je een simpel kipgerecht extra lekker? Met toevoeging van wat mosterd! Dit recept staat in een handomdraai op tafel. Lekker met rijst
Bereidingswijze
- Bestrooi de kip met zout en peper.
- Verwarm de boter in een pan. Voeg de kip toe en gaar in zo’n 5 minuten per zijde.
- Haal de kip uit de pan, plaats op een bord en bedek met aluminiumfolie.
- Bak de sjalotten 1 minuut in dezelfde pan en voeg dan de Caramelized Onion Mustard toe.
- Voeg dan de kookroom en 1,5 el dragon toe. Laat 3 minuten koken tot het lichtjes is ingekookt.
- Voeg nu opnieuw de kip toe aan de pan. Bak tot de kip gaar is.
- Bestrooi de kip bij het serveren met de rest van de dragon.
TIP Bak er ook eens wat champignons bij!