INGREDIËNTEN
- 350 gr rundergehakt
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- peper
- Falksalt wild garlic
- 1 el Louisiana Cajun kruiden
- 3 el tomaten ketchup
- 6 mini broodjes
- paar blaadjes sla
- plakjes augurk
- 6 plakjes kaas
ACCESSOIRES
- lange sate prikkers

Mini hamburgers met knoflook zout
Menugang: | BIJGERECHT |
Type gerecht: | VLEESGERECHT |
Aantal personen: | 3 |
Bereidingstijd: | 30 |
Simpel en vrolijke mini burgers!
Bereidingswijze
- Kneed het gehakt, ei, paneermeel en de lousiana cajun kruiden door elkaar.
- Vorm er 6 mooie hamburgertjes van.
- Bak ze in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar.
- Bak ondertussen de broodjes af in de oven.
- Snijd de broodjes open. Besmeer royaal met tomatenketchup, augurk en verdeel er wat sla over.
- Leg het hamburgertje er op en en wat extra Falksalt wild garlic
- Maar het eventueel af met een plakje extra belegen kaas.
- Leg het bovenste stukje van het broodje er op en steek vast met een prikker