Ingrediënten

  • 1 pot Stonewall Kitchen Mango Chutney
  • 1 bakje cream cheese of naturel roomkaas
  • 4 bosuitjes
  • 100 gram pinda's
  • 100 gram gedroogde kokos

Mango chutney cheese spread

Menugang: Bijgerecht
Type gerecht: Hartig
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Een makkelijk te maken dip waar je jouw gasten echt mee verrast! Lekker met toastjes, pico's of broodstengels. 

Bereidingswijze

  1. Snijd de bosuitjes in ringen
  2. Hak de pinda's in stukjes
  3. Smeer de cream cheese gelijkmatig op een borrelplank of schaal
  4. Smeer dan de Mango Chutney eroverheen
  5. Garneer met de bosuitjes, pinda's en kokos
  6. Serveer met je favoriete toastjes

TIP Vervang de mango chutney met een van de dippers van John & James of Cortijo de Sarteneja.