Dit recept is rauw én veganistisch, superlekker, fris en gezond.
Bereidingswijze
Snijd linten van de courgette: snijd hem eerst in de lengte, dan in lange plakken, en deze weer in lange linten of gebruik een spirelli om er slierten van te maken.
Snijd de tomaten in blokjes, hak de knoflook en basilicum fijn en de walnoten in stukken.
Meng in een kom de gesneden tomaten, knoflook, walnoten, basilicum en voeg de olijfolie toe. Houdt iets van de basilcum apart voor garnering.
Breng op smaak met wat zout en laat 20 minuten staan.
Meng daarna met de courgette linten, leg op het bord en garneer met basilicum. Je kunt er nog een beetje pecorino-kaas en citroensap overheen doen.
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.