Onze collega Hente bedacht dit heerlijk geurende gerecht met een bite!
Bereidingswijze
Zet de rijst met de kokosmelk en het water op het vuur en kook de rijst voor ongeveer 15 minuten. Zet hierna het vuur uit en laat de rijst nog eens 10 minuten rusten met de deksel op de pan
Snijd de lente-ui, wortel en paprika fijn.
Bak de champignons en (eventueel) de worstjes tot ze gaar zijn en zet deze apart.
Mix alle ingredienten van de dressing door elkaar.
Serveer de rijst met daarop de groenten en de worstjes.
Voeg de dressing toe naar smaak
Garneer met cashewnoten en koriander
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.