Ideaal om te gebruiken voor pastasauzen, op pizza, als bruschetta of in stoofschotels. De tomaten blijven tot 2 weken goed in de koelkast!
Bereidingswijze
Ontvel de tomaten (of gebruik gepelde tomaten uit blik van San Marzano), snijd ze in tweeën of vieren en verwijder de zaadjes.
Snijd de kruiden fijn, plet de peperkorrels en halveer de teentjes knoflook.
Verhit de olie tot hij heet is maar niet walmt en doe de tomaten, tijm, laurier, knoflook en peper erbij.
Draai het vuur laag en laat 20-25 minuten zachtjes sudderen (70 graden). De tomaten dienen heel te blijven. laat in de pan afkoelen en schep het in 1 of meerdere potjes.
Vul af met de olie en sluit af.
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.