Ingrediënten

  • 30 ml Agropošta Saliesiroop
  • 20 ml limoensap
  • 1 (gepasteuriseerd) eiwit
  • 50 ml London dry gin
  • 5 scheutjes Peychauds bitters
  • IJsblokjes
  • Rozenblaadjes of eetbare bloemetjes

accessoires

  • Cocktailshaker
  • Hawthorne strainer
  • Finestrainer
  • Coupeglas

Fluffy Sage

Menugang: Bijgerecht
Type gerecht: Drankjes
Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 5 minuten

Frisse cocktail met kruidige smaak.

Bereidingswijze

  1. Shake de saliesiroop, het limoensap, het eiwit, de gin en de bitters eerst zonder ijs.
  2. Voeg ijs toe, en schud nogmaals.
  3. Giet het drankje door een hawthorne strainer en vervolgens door een finestrainer in een met ijs gevulde coupe.
  4. Garneer met gedroogde rozenblaadjes en andere eetbare bloemetjes.