INGREDIËNTEN
- 1 glas Betis bakolijfolie
- 1 glas rum
- 1 el chilipoeder
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde tijm
- 1/2 tl tabasco
- Biologische biefstukken
ACCESSOIRES
Cowboy marinade voor biefstuk
Menugang: | HOOFDGERECHT |
Type gerecht: | VLEESGERECHT |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingstijd: | 20 |
Een heerlijke marinade voor de echte vleesliefhebber. Kan zowel op biefstuk als op varkensvlees!
Bereidingswijze
- Hak de knoflook en de kruiden fijn.
- Meng alle ingrediënten met de knoflook en de kruiden en giet dit over de biefstukjes.
- Voor het bakken dep het vlees licht en grill op de BBQ of grill pan.
- Bestrijk ze vlak voor opdienen nog een keer met de marinade.
TIP Het lekkerst is om het vlees een dag van te voren alvast te marineren!