Hak de koekjes fijn tot het kruimels zijn, smelt de boter en meng de koekkruimels hier doorheen. Druk het mengsel in de vlaaivorm, ook langs de rand. Laat dit hard worden in de koelkast.
Voor de vulling doe je het ongeopende blikje gecondenseerde melk in een diepe pan met kokend water. Het blikje moet helemaal onderstaan anders kan het blikje ontploffen. Laat het blikje 2 uur in de afgedekte pan staan op laag vuur, indien nodig water bijvullen. Haal de pan van het vuur en zet hem afgedekt weg totdat het blikje helemaal is afgekoeld, nog steeds in het water. Probeer het blikje niet te openen voordat het helemaal koud is.
Smelt de chocolade met de crème fraîche en de honing au-bain-marie. Roer de gekarameliseerde gecondenseerde melk erdoor en klop het mengsel door.
Giet de vulling op de deegbodem en laat de taart opstijven in de koelkast.
Strooi de chocoladekrullen erover (reep chocolade raspen of hagelslag voldoet)
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.