Spaanse extra vergine olijfolie, zoals onze Andalusie of Malaga
Foodelicious citroenazijn
Bloemkoolsteaks van de BBQ met chimichurri
Menugang:
Bijgerecht
Type gerecht:
Vegetarisch
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
30 minuten
Bereidingswijze
Steek de BBQ aan. Verwijder de bladeren van de bloemkool en snijd de bloemkool in plakken van 3 cm.
Bestrijk de bloemkoolplakken met de Spaanse extra vergine olijfolie.
Leg de bloemkool op de barbecue en grill zo’n 4 minuten per kant.
Maak ondertussen de chimichurridressing met de Chimichurri kruidenmix van Epic Spice:meng 2 el chimichurri, 3 el Spaanse extra vergine olijfolie La Chinata, 2 el water, ½ el citroenazijn. Roer alle ingrediënten goed door elkaar en laat even rusten voordat je het serveert.
Haal de bloemkoolsteaks van de BBQ en besprenkel met de chimichurridressing.
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.