BIO BLANKE KALFSFOND - POT 240 ML
Inhoud: 240 ml
Vraag je je af wat het geheim is van een heerlijke saus zoals op restaurant? Het antwoord is een goede fond. Het is immers de basis van elke lekkere saus. Met deze fond maak je bijvoorbeeld een super lekkere champignonsaus. Nodig: 1 potje Belfond (kalf, gevogelte of vis, naargelang het gerecht) 125g champignons 1 teentje knoflook 50ml cognac 250ml room Peper, zout & peterselie Citroensap BEREIDING 1. Snij de champignons in kwarten en bak ze. 2. Plet het teentje look en meng het onder de gebakken champignons, laat meestoven. 3. Schenk er een scheut cognac bij en flambeer de champignons. 4. Voeg de fond toe en laat zachtjes koken. 5. Schenk de room in de saus en laat ze enkele minuten inkoken. 6. Proef en kruid de saus af met peper, zout, citroensap en verse peterselie
Artikelnummer: 9683