BLANKE GEVOGELTEFOND - POT 240 ML
Inhoud: 240 ml
Vraag je je af wat het geheim is van een heerlijke saus zoals op restaurant? Het antwoord is een goede fond. Het is immers de basis van elke lekkere saus. Met deze fond maak je de lekkerste pepersaus! Nodig: 1 potje Belfond (rund of gevogelte naargelang het gerecht) 2 eetlepels whisky of cognac 2 eetlepels peperbolletjes150ml room Peper & zout BEREIDING 1. Braad het vlees aan in de pan. 2. Neem het eruit en hou warm. 3. Blus het aanbaksel met de fond, laat 1/3 inkoken samen met de whisky of cognac. 4. Voeg de peperbolletjes toe. 5. Voeg de room toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. 6. Breng de saus verder op smaak met peper & zout.
Artikelnummer: 9675
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.